MK Home

Mk home slog upp sina portar i centrala Lund i mitten på januari. Denna butik med det annorlunda och unika sortimentet av heminredning har som mål att erbjuda det där lilla extra till ditt hem. Med noga utvalda produkter från leverantörer runt om i världen har vi ett sortiment vi hoppas ska tilltala våra kunder på ett smakfullt sätt. Mk home har ett stort sortiment med rättvisemärkta produkter och vi besöker våra leverantörer själva för att se att de följer lagar och regler på ett bra sätt och att de anställda har goda och drägliga arbetsförhållande. Vi försöker även att i så stor utsträckning som möjligt ha miljövänliga produkter.

Mk home har valt att inrikta sig på naturmaterial och återvunna material. Vare sig du är ute efter möbler, textilier, förvaring eller bara vackra prydnadssaker har vi något för de flesta smaker och stilar. Vi har många produkter som passar alldeles utmärkt att även ha utomhus när den härliga sommaren anländer. Kuddar, filtar, plädar och ljuslyktor är några av de produkter du kan finna i vårt sortiment. Kanske söker du den perfekta presenten till stundande student eller bröllopspar? Hos oss hittar du massor att välja på och vi kan även erbjuda gravering på våra glasprodukter. Vi har också ett stort sortiment av rättvisemärkta delikatesser.

Mk home med förvaringslåda i återvunnet trä

Mk home erbjuder även homestyling

Vi på Mk home har många års erfarenhet av inredning och erbjuder även inredningshjälp och homestyling. Vare sig du behöver tips och råd om hur du själv kan inreda eller om du vill ha hjälp med att inreda hela din bostad står vi gärna till din tjänst. Ska du kanske sälja din bostad? Då kan vi hjälpa till med homestyling som blivit väldigt vanligt inför försäljningar av bostäder. Vi arbetar hårt för att det bästa och mesta attraktiva i bostaden lyfts fram på ett tilltalande sätt. Vi har samarbete med mäklarfirmorna i närregionen. Välkommen att höra av dig eller besök oss i vår butik.